Nybörjarkurs i golf

Alla börjar vi som nybörjare, det är ett faktum som inte går att undkomma. Med det sagt, så är det lätt hänt att känna sig osäker på hur man ska gå tillväga när man först börjar spela golf. Man kanske rentav inte vågar prova på sporten, av rädsla att man inte vet hur man gör. Detta är något som vi vill hjälpa dig med genom vår nybörjarkurs på Tjusta GK.

Vad vår nybörjarkurs i golf innebär

Under vår nybörjarkurs så lär vi dig grunderna i golf, vi går igenom reglerna och hur man spelar. Vi går även igenom hur du slår på korrekt sätt och hur du undviker att skada dig. Målet är att du ska känna dig mer bekväm på en golfbana samt få tips och tricks för hur du kan fortsätta att förbättra din golf på egen hand.

Om du inte har egen utrustning som klubbar eller bollar så finns detta att låna.

Nybörjarkurs Stockholm

Trots att det finns gott om olika golfbanor i Stockholmsområdet så är det mindre vanligt att se bra nybörjarkurser. Som en nybörjare till golf så kan det därför vara avskräckande. Ingen vill så klart gå ut på golfbanan och göra bort sig eller känna sig vilsen. Tjusta GK i Rosersberg erbjuder därför nybörjarkurser där vi går igenom grunderna tillsammans.

Målet är så klart att locka fler spelare till vår vackra sport då fler deltagare alltid är positivt. Under nybörjarkursen så får du en hel del användbara tips & tricks för hur du spelar och korrekta tekniker att använda dig av. Men du får även en hel del tips på saker som du kan fortsätta att öva på efteråt på egen hand.

Öva på egen hand

Hos oss på Tjusta GK hittar du även en driving range där du kan öva din egen swing och ditt generella distansspel. Givetvis kan vi även hjälpa dig vid driving rangen om du känner att du behöver tips på hur du förbättrar ditt spel.

Vi erbjuder även närspelsområde där du kan öva på chippar och pitchar, samt en putting green där du kan öva på samtliga aspekter av ditt närspel. Du kan läsa mer om våra övningsområden här.