Greenfee Stockholm Tjusta Golf

 På Tjusta Golf kan du spela från 450-550 kr på en vacker skogs- och ängsbana med 18 hål. Här finns även möjlighet att hyra golfbil och golfvagn för att enklare transportera din utrustning. Vår bana har par 72 och erbjuder gott om utmaningar för mer erfarna spelare. Även nya golfare kommer att kunna njuta av det vår bana har att erbjuda.

Receptionen öppnar kl 09:00 alla vardagar samt 08:00 på helger.

Spela utan golf-ID eller handicap

Då vi på Tjusta Golf är glada att se nya golfare avnjuta sporten så kan du spela hos oss utan golf-ID eller handicap. Du behöver då kontakta oss direkt för att boka en tid manuellt. Om du önskar boka din tid på egen hand (öppnas i nytt fönster) så behöver du dessvärre ha ett aktivt golf-ID.

Regler för bokning 

Receptionen har befogenhet att föra ihop spelare till 4-bollar för att göra plats för så många grupper som möjligt. Detta kan innebära att din starttid flyttas framåt. Du behöver kvittera din senast 15 min före start. Avbokning måste ske senaste 60 min innan starttid, annars blir du debiterad en avgift på 500kr.

Trivselregler

Då vi vill att alla ska känna sig välkomna och trygga på vår bana så har vi ett par trivselregler som vi vill be dig att följa när du spelar på vår bana.

  1. Respektera din bokade tid och dina medspelare på golfbanan.
  2. Laga dina nedslagsmärken och lägg tillbaka uppslagen torv.
  3. Rökare ombeds att ta med sina fimpar och slänga de efteråt, samt att se till att eventuell aska och glöd är helt släckt. Snusare ombeds också slänga prillor och snusdosor i papperskorgar.
  4. Håll speltempot och försök att hålla samma tempo som den grupp som är framför dig. Detta ser till att alla har ett bra flyt och att ingen fastnar.
  5. Vi ber dig även att inte släpa eller dra klubbvagnen på tee eller green, samt att du krattar bunkern när du är färdig.
  6. Vid frost, öppnar banan för spel när frosten släpper fram på förmiddagen, det är förbjudet att beträda banan när den är frostbelagda!
  7. Åker du golfbil?  – Endast 2 personer per bil och kör enligt 90 graders regeln.
  8. För allas trevnad, vi pausar lite välbehövligt efter 9 hål, önskar man gå igenom, prata med bollen framför er!

Hyra Golfbilar

Golfbil`s Hyra – 450kr
Golfbil`s Hyra m. intyg – 350kr

Hyra Golfvagn

Golfvagn`s Hyra – 40kr

Tjusta GK strax utanför Stockholm

Strax norr om Stockholm finns Tjusta Golfklubb. En bana som är öppen året om och erbjuder utmanande spel till såväl nybörjare som mer erfarna golfare. Hos oss hittar du även ett övningsområde med driving range, närspelsområde och en putting green. Om du inte har egen utrustning så kan du hyra utrustning hos oss. Vi erbjuder även nybörjarkurs samt en grönt kort kurs för dig som vill skaffa den nödvändiga certifieringen för att bli en fullfjädrad golfare.

Boka bana ⛳

Tjusta Golf är en naturskön bana belägen ca 10 minuter från E4:an vid Upplands Väsby, norr om Stockholm lite innan Arlanda Flygplats. ✈
Banan är varierande skogs- och ängsbana med utmaningar för såväl den erfarne golfaren som för nybörjaren👍 Läs mer om vår bana.

Bli medlem 🏌️‍♂️

Vi erbjuder prisvärt medlemskap & utmanande spel till nybörjare såväl som erfarna golfare. 🏌️ Priset på ditt medlemskap är avdragsgillt med friskvårdsbidraget. Betala hela avgiften på en gång eller välja en avbetalning på 3, 6 eller 12 månader genom Svea Ekonomi. ✅

Grönt kort-kurs 🆔✅

Ta Grönt Kort hos oss på Tjusta Golf på en intensiv 1-dagsutbildning. 🏌️‍♀️ Vi ger dig allt du behöver för att spela golf under en intensiv heldag. Kräver inga förkunskaper. ✅
Klicka nedan för att se tillgängliga datum.

Varmt välkomna alla nybörjare!